Hej hej, dragi bralec!

Oglašam se ti po dolgem času in s tabo želim nekaj deliti. Verjetno to, kar je odgovorno za moj manjko navdiha v zadnjem času. Za kreativno blokado, zaradi katere nisem uspela pisati bloga in objavljati več na svoji novi FB strani Svet v tebi v zadnjih mesecih.

To je tema, ki se je izogibam v zadnjih objavah kot hudič križa. Ker, “Ojooj, kaj bodo pa mislili?!” … V zadnjem času sem namreč v menjavi službe. Ha, pa sem povedala. 😃 Ne, ker je ne bi mogla najti. Ampak zato, ker si želim več. Če me spremljaš na tem blogu, veš, kako zelo veliko mi pomeni živeti v skladu s sabo in svojo resnico. Najti svoj SMISEL in delovati v skladu z njim.

Ja, tega si želim. Za mano je torej kar pestro obdobje. Spuščanja starega. Definiranja novega. Izgubljanja v praznini nekje vmes med enim in drugim. Novih korakov po novih poteh. Kljub temu, da sem v tem trenutku brez službe, sem na te svoje korake neverjetno ponosna. Včasih je dovoliti si prostor, kjer ni ničesar, tisto, kar je potrebno, da bi novo sploh zrastlo.

PA MI JE PONAGAJALA …

In ja, sredi te poti sem ugotovila, kaj je moj naslednji korak, kaj je tisto, kar si želim delati, da bom sledila plamenčku v sebi. 🔥 IN – sem jo našla. 😀Službico, ki je kot nalašč zame, kjer bi, vsaj na prvi pogled, razvijala svoje talente in prispevala s svojimi spretnostmi, znanjem in navdušenjem bolj kot na katerem koli delovnem mestu prej! INNN … je prišla koronica in mi jo odnesla.

Haa, si lahko misliš? Tako je, podjetje ne bo zaposlovalo zaradi koronavirusa, prej ravno obratno. Kar je seveda popolnoma pričakovano in pravilno v tej situaciji. Gre zgolj za slab moment v času in malček nesreče, zaradi katerega naš obojestranski interes za sodelovanje žal ne bo uresničen. In zakaj pišem ta post? Iz dveh razlogov.

Eden je, da se je danes, ko sem prejela to novico, nekaj premaknilo znotraj mene. Kot da bi se dokončno zlomilo prepričanje, zaradi katerega sem šla čez zelo intenzivno notranje obdobje, ko sem prenehala s prejšnjo zaposlitvijo. Prepričanje, da NISI OK, če nimaš službe. Prepričanje, da je to nekaj zelo slabega. Definitivno povezano z našo navezanostjo na produktivnost kot tisto, kar nam kot osebi daje vrednost.

OK JE, DA HOČEŠ VEČ!

Odločam se, da se požvižgam na to staro, zakostenelo prepričanje. Ok je, ne imeti službe. Seveda, če je to tisto, kar je potrebno, da ugotoviš, kaj si resnično želiš, kje želiš prispevati, kam vleče tvoje srce. Potem je to lahko odlično obdobje življenja, zaradi katerega bo v dolgoročnem smislu situacija boljša za prav vse. Kajti ko delam to, ob čemer gori moje srce, profitiramo vsi. Definitivno tudi podjetje, za katerega delam.

Drugi razlog zaradi katerega to pišem pa je, da, hm … morda mi pa lahko TI pomagaš? 🤔😊❤️

Vsak pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki morda pozna nekoga … ki hmm … morda potrebuje osebo, ki bo zanj pisala odlične TOP marketinške (ali kakršne koli drugačne) tekste, ki bodo zadeli stranko v srce. Ji predstavili vrednost produkta/storitve na način, da bo oseba začutila ali je ta stvar zanjo ali ne. Ji predstavili podjetje tako, da se bo čutilo njegov smisel, unikatni glas, njegov ‘zakaj’. Konec koncev, kar podjetje želi doseči, je, da pravi izdelki/storitve dosežejo ČIM VEČ točno tistih ljudi, ki si prav teh stvari želijo in jih potrebujejo.😇

JAZ DAM PISANJE, COPYWRITING, STORYTELLING – SVA ZA SKUPAJ?

To ni ‘prava’ ponudba za delo. Tule ne bom šla v detajle. To je deljenje iskrene želje, da bi prispevala k nečemu večjemu. Na način, da dam tisto, kar lahko. Da ob tem pridobimo vsi. 🙂 Z največjim veseljem pa vse svoje izkušnje z novinarskim delom, SEO pisanjem, pisanjem za splet, družabna omrežja, email marketing in druge marketinške kanale delim s tistimi, ki bi jih zanimalo več. Takole na hitro, lahko dodam še povezavo do Linkedin-a.😇

Torej, kaj lahko ponudim?
*Ogromno mero kreativnega pisanja za kakšni koli (ne)marketinški kanal.
*Ustvarjanje glasu znamke, ki prepriča.
*Pripravo objav za družabna omrežja.
*Pisanje email marketing sporočil, ki zanetijo interes in prodajo.
*Zasnovo tekstov za učinkovite produktne/pristajalne strani.
*Pisanje iskrivih blog objav za spletno stran podjetja.
*Pripravo zanimivih e-knjig in drugih marketinških tekstov.
*Tekstopisje za vse potrebe spletne strani in spletnega marketinga.
*… In še česa, kar, kot ste ugotovili, vključuje predvsem PISANJE.😄

Moja želja je predvsem uporabiti svoje spretnosti in znanje in navdušenje in navdih in željo po učenju, da prispevam k še boljši predstavitvi in ustvarjanju odličnih rezultatov podjetja.💪

Če si kul, lahko deliš tole objavo naprej in … kaj pa veš, morda pa se najdemo skupaj tisti, ki smo si lahko v obojestransko korist, oporo, navdih. Odločam se, da zaupam v življenje. Vedno znova. Tale post je en izraz tega. Od njega ničesar ne pričakujem. Definitivno pa sem začutila, da se mora zapisati.

Tako. Hvala vsakemu iz srca, ki si bo vzel čas, da deli naprej ali pa z mano deli informacijo, ki bi mi prišla prav. Naj bo ta objava tudi v dovoljenje in navdih nekomu, ki se sooča z izgubo službe, iskanjem smisla, iskanjem sebe. Ah, vsi smo v tem.😉

💗 Ostanite zdravi.

Maja

Write A Comment