Wohooo, čas je za nove objave. Ker se mi je koža v zadnjem času precej izboljšala (še zdaleč pa ne popolnoma, kar je pri TSW-ju klasika), sem se malo oddaljila tudi od deljenja svoje izkušnje.

Sedaj pa se odločam, da bom malo bolj pridna glede tega.

Marsikdo potrebuje vzpodbudo in jaz jim jo lahko dam, saj že konkretno čutim, kako se s prsti na nogah dotikam druge strani tega krutega procesa, kako počasi počasi dosegam trdno podlago pod sabo. Postopno se izvijam iz vrtinčenja in padanja zadnjih mesecev (ali bolje rečeno skoraj dveh let) in zajema me mir.

V prihodnjih postih bom govorila o izkušnjah drugih v odvajanju, o tem kako mi gre v zadnjih mesecih, o lepoti sveta, ki jo sedaj dojemam drugače. O mojem notranjem glasu, ki se je že navadil govoriti, da sem pogumna, lepa, da zmorem, in o tem, kako fizično občutim ljubezen do sebe kot toplino, ki objema moje telo.

Morda ustvarim celo novo kategorijo na svojem blogu, ki bo namenjena prav objavam o krepitvi svoje lastne vrednosti, ustvarjanju trdnega notranjega jedra, o pomembnosti ljubezni do sebe, ki je pomembnejša od vsakega odobravanja okolice. Vse to me privlači, želim se učiti in raziskovati in morda bodo te tematike zanimive tudi za moje bralce. Pustimo času čas, da vidimo kaj se zgodi. 🙂

Hvala vam za spremljanje mojega bloga, do takrat pa bodite fajn, dobro se oblecite v teh mrzlih jesenskih dneh in predvsem – imejte se radi. Stay tunned.

Objemčkiii

P.S.: Če želiš, se vpiši spodaj, in z veseljem ti pošljem prihodnje objave*

Write A Comment