Read in English here

Živijo, dragi bralec!

Po tem, ko se je moje zdravje v zadnjih 6 mesecih neverjetno izboljšalo, sem začutila, da s tabo delim več o tem. Kot morda veš, grem že zadnjih petih letih in pol skozi odvajanje od topičnih steroidov (Topical Steroid Withdrawal – TSW) in moje stanje je bilo še pol leta nazaj precej slabo.

Ravno preden sem začela pisati to objavo, sem uživala v prijetnem teku.

Zakaj je to pomembno? Začutila sem potrebo, da ti končno povem o vsem, kar mi je pomagalo, ker sem bila ob teku noro navdušena nad novo pridobljeno svobodo. Lahko sem nosila športna oblačila iz sintetike.

Haha!🤣 Ja. To zame JE pomembno. Več kot zadnjih pet let in pol nisem mogla nositi sintetičnih materialov, ker je bila moja koža preveč občutljiva. Nekaj časa nazaj sem začela nositi nekatere materiale poleg bombaža, a športna oblačila niso bila med njimi. Danes sem jih spet preizkusila in voila! Nisem postala noro srbeča že samo nekaj minut po tem, ko sem začela teči In to JE nekaj vredno.

TO JE ZGOBA O UPANJU

Zakaj govorim o tem? Ker sem danes res res veliko bolje in s tabo želim deliti razloge za to.

Količina stvari, ki jih nismo zmožni početi, ustvarjati, jesti, dosegati ali pa se jih lotevati skozi proces odvajanja od topičnih steroidov, je absurdna. Dejstvo, da je tvoje zdravje razdrobljeno na koščke, istočasno pa v večini primerov ne dobiš podpore s strani uradne medicine, vse to naredi še veliko težje.

Imela sem srečo, da sem spoznala osebo, ki mi je dala občutek, da je mogoče, da svoje zdravje dobim nazaj. Ne gre samo za neverjetnega zdravilca in homeopata, ampak tudi osebo, ki ji zares ni vseeno in ki ti da občutek, da tvoje zdravje in življenje štejeta.

HOMEOPATIJA IN ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE

Felixa Conradija sem spoznala na intenzivu šole Clairvision v Nemčiji maja letos (Clairvision šola je šola meditacije). Ravno preden se je drama s korona virusom začela odvijati, sem mirno sedela v meditacijski dvorani z drugimi udeleženci intenziva in raziskovala prostore zavesti z meditacijo in IST regresijami ter ob tem doživljala neverjetne notranje spremembe.

Felix, sicer eden od tistih, ki danes vodijo šolo Clairvision, je bil MC intenziva, kar pomeni, da je vodil ta intenziv.

Svoje stanje sem mu obrazložila že vnaprej in na intenivu je takoj začel iskati rešitve za mojo kožo, ki takrat ni bila v najboljšem stanju. Ob vsakem odmoru in prostem času sem ga prosila za nasvete in mu poročala o spremembah, ki so se ob tem dogajale z mojo kožo in počutjem. Bila sem malo kot tečkasta muha, ki je želela odgovore😅 – ampak z dobrim razlogom.

V teh dveh tednih je prišlo do nekaterih sprememb v moji koži, ampak izboljšanja, žal, niso trajala dolgo.

SKOK OD TAKRAT K SEDAJ

Po dveh tednih inteziva sva ostala v kontaktu in se dogovorila, da poskusiva še z nekaterimi drugimi tehnikami. In prav te so, kot bom kmalu delila, zame spremenile čisto vse.

Morda je kdo od vas opazil moje objave v Facebook skupini o mojem iskanju nečesa, kar bi pomagalo s spanjem. Moje spanje je bilo katastrofa že več kot pol leta do takrat (z izboljšanji in poslabšanji skozi celotnih 5,5 let odvajanja od kortikosteroidov), ko sem se maja letos odločila, da ves trud vložim v iskanje rešitve za nespečnost.

Naredila sem poglobljeno raziskavo, poskusila nekatera naravna zdravila, pripravke in zelišča, začela spreminjati svoje spalne navade, poskusila z bolj zdravo prehrano in več telovadbe ipd. NIČ NI POMAGALO!

Istočasno sva se s Felixom dobila preko Skype pogovora, da bi poskusila s homeopatijo. Imela sva dolg pogovor o moji koži, življenju, čustvenem in psihološkem stanju in vsem, kar je pomembnega v mojem življenju. Glede na vse to, sem dobila predpisano prvo homeopatsko zdravilo.

REZULTATI HOMEOPATSKEGA ZDRAVLJENJA SO BILI NEVERJETNI

Na tej točki so stvari postale zares zanimive.

3 dni po začetku uporabe homeopatskih zdravil, so mi zatekli gležnji.

Po 5 dneh sem opazila, da je moja koža izgledala nekoliko manj rdeča.

Po enem tednu sem opazila prve znake izboljšanja spanja.

Po 2 tednih – ne boste verjeli – SEM ZAČELA SPATI! In ne samo spati, začela sem spati VES ČAS. Ko sem prišla domov iz službe, zvečer. Sredi dneva. Moje telo je bilo izmučeno od mnogih let nespanja. Ko so homeopatska zdravila nekaj spremenila v mojem telesu, je telo začelo hlepeti po spanju.

Istočasno se je vrnila menstruacija, ki je bila 3 tedne prepozna, kar veliko pove o stresu, v katerem je bilo moje telo.

Lahko rečem, da sta se mi po 3 tednih uporabe homeopatskih zdravil tako koža kot spanje izboljšala za nekje 25 %.

Po 5 tednih sem se začela noro potiti – toksini so šli iz mojega telesa. Pila sem ogromnoo vode. In bila ves čas žejna in prav tako lačna. Cel dan bi lahko samo jedla, pila in spala, in ob tem še vedno ostajala žejna in lačna.

Po 6 tednih so se zgodil nekatere spremembe v moji prebavi, bila sem zaprta, in to kljub temu, da sem VELIKO pila in še vedno bila žejna.

ČIŠČENJE ORGANIZMA IN HERPESNE OKUŽBE

Po 8 tednih uporabe homeopatskih zdravil sva s Felixom naredila pavzo, da bi videla kaj se zgodi.

… Kar se je zgodilo, je bila herpesna okužba na mojem vratu zgolj dan po tem.🙄 Ker je bila to že tretji izbruh herpesa v tem letu, sem že vedela, kaj moram storiti. S težkim srcem sem se odpravila do zdravnice in dobila antivirusne tablete, ki so izboljšale situacijo.

Kmalu po tem sva nadaljevala s homeopatskimi zdravili, saj so se dokazala kot zares učinkovita. Moje spanje je šlo nazaj na boljše, istočasno pa se je moja koža toliko izboljšala, da se lahko nehala uporabljati vse moje izdelke za kožo!! Do takrat sem negovalne kreme nanašala na celotno telo, 2 – 3x na dan, vsak dan. In sedaj … jih enostavno nisem več potrebovala.😃

In kaj se je zgodilo po tem … le teden kasneje (torej okrog 10. tedna homeopatskega zdravljenja) – sem sredi noči opazila, da sem dobila … 4. herpesno okužbo v tem letu, male rumenkasto rdeče pike na drugi strani vratu kot zadnjič.😖

KONČNO: ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE

Tokrat nisem šla do zdravnice. Pisala sem Felixu. Takoj se je odzval in predlagal, da se dobiva na Skypu in poskusiva z nečim novim.

Izvedel je energijsko zdravljenje, ki sem ga občutila kot prijeten vetrič, pretok energije po svojem telesu. Občutek je bil prijeten in po okrog 30 minutah sva se dogovorila, da situacijo preveriva zjutraj.

Ko sem se zbudila, sem bila popolnoma presenečena, kajti herpes se je začel sušiti! Pike so bile popolnoma suhe le nekaj ur po tem, ko so se pojavile. Brez antivirusnih ali kakršnih koli drugih zdravil. Ni mi bilo treba iti do zdravnice in pike so v naslednjih dneh počasi izginile in zbledele.

Začetek herpesne okužbe – pred prvim zdravljenjem.

Posušen herpes le nekaj ur po zdravjenju.

Ker je bilo zdravljenje tako uspešno, sva se odločila, da ga ponoviva. Z besedami ne morem izraziti, kako se mi je življenje po tem začelo spreminjati. Po prvem zdravljenju se je v moji plasti življenjske energije (či/prane) in mojem fizičnem telesu nekaj začelo drastično spreminjati.

ČUDOVITI SVET UPANJA

Ne samo koža, ki je sčasoma postala bolj mehka, celo svilnata. Ampak tudi vitalnost telesa, svoboda znotraj mene. Vsak, ki ima kakšne koli kožne težave, pozna občutek, ko si ujet znotraj svoje kože, ki je premajhna in zadušljiva.

Ta občutek se začenja spreminjati z zdravljenji, ki jih imam s Felixom. Tehnika, ki jo uporablja, deluje na plast življenjske energije, iz katere sprošča blokade, in iz sistema klienta izloča negativne energije.

Do sedaj sva imela okrog 7 zdravljenj in direktno po njih sem opazila konkretne spremembe. Včasih je prva reakcija potenje, več srbenja, nemirnost ipd., ko so se nekatere snovi, denimo toksini, izločajo iz organizma. Potem pride izboljšanje! Spodaj dodajam nekaj slik stanja kože pred in po zdravljenju.

Ta sprememba se je zgodila v samo 3 dneh – prve tri slike so stanje pred 5. zdravljenjem s Felixom. Zadnji dve pa sta en in dva dni po zdravljenju. Nikdar v življenju še nisem imela take mehke, skoraj dojenčkove kože.

V splošnem sem v zadnjih dveh mesecih od kar sva začela z zdravljenji veliko bolj sproščena, zadovoljna, entuziastična in vitalna. Prav tako se moja koža počasi izboljšuje.

Še vedno imam izboljšanja in psolabšanja, a rekla bi, da sem 1/3 boljše (na svoje slabe dni) in kar do 2/3 bolje (na svoje dobre dni) kot sem bila preden sva začela z zdravljenji.

KAJ VSE JE ŠE MOGOČE?

Če bi radi preizkusili nekaj novega za izboljšanje svojega zdravja, si, iskreno, ne morem predstavljati boljše možnosti in osebe za to.

Najboljša stvar pri tem pa je, da vem, da lahko dosežem še boljšo situacijo z zdravjem s tehnikami, ki se jih učim v šoli Clairvision ter s homeopatijo in energijskimi zdravljenji. S Felixom (kot tudi s šolo Clairvision v splošnem) se zdi, da enostavni NI MEJ. Zame to pomeni, in verjemite, v tem procesu sem ga že mnogokrat izgubila: upanje.

Preberite si več o Felixu in energijskem zdravljenju.

Hvala za branje!

Objemčki do naslednjič❤️,
Maja

Write A Comment